TDC do vrchu pezinska baba 8.-9.05.2009

Všetko v súvislosti s amatérskymi aj profesionálnymi automobilovými pretekmi (vrchy, okruhy, slalomy,...)

Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team

babo
Dátum registrácie: 26.04.2007, 22:38
Garáž (1)

Príspevok od používateľa babo »

ja som tiez nevedel, ktory si :) sice potom mi palec hovoril, ale sa mi nechcelo ist hned Ta pozdravit (ze aha ten modry v kombineze) a potom si sa stratil :)
Prvy vracak - no presiel som to slusne len raz snad. Vzdy sa moc skoro taham do stredu :( V tych rychlostiach je to prirodzena reakcia :)
Heliport som dal bez ubratia raz a celkom to drzalo (semislicky), ale stivo ma trochu vystresoval, ze on ubera na slickoch (aj ked nie moc kvalitnych asi, bude to asi ako tie moje R888) :) A na mostik uz vobec nemam to tam drzat :)

Este raz ale poklona k casu Miro, so zavretou zastavkou 2:53 je super, ale vsak pohar hovori asi za vsetko :)
Naposledy upravil/-a babo v 11.05.2009, 14:24, upravené celkom 1 krát.
stivo
Dátum registrácie: 22.11.2007, 20:13
Garáž (2)

Príspevok od používateľa stivo »

ja uberam lebo na tej mojej dlheeeej 4 to ide teraz tachometrickych 225 :-))
a trojka 170 :shock: , no ale po prehodeni zvodov to budem asi posuvat dole , lebo mam teraz 4-2-1 takze vykon sa posunie do nizzsich

mam video len ho musim dat niekomu spravit a neviem preco mi nejde zvuk , jak som na to pozeral tak prvy vracak som asi tiez dodr.... alebo sme sa tlacili dnu koli tomu oleju ? potom sa mi to paci az moc a potom sa mi to zase nepaci ked som chcel ist na dubaky :-)))
babo
Garáž (1)

kokso, vy ste blazni. Inak aj tu tretiu velmi rychlu zakrutu, pred nou vobec neuberiete??? Prva zakruta po rovinke je vracak lavotocivy, druha potom utaiahnuta pravotociva a z nej vyjazd dost rovinka, prave ta tretia zakruta a potom zas rovinka po dlasi lavotocivy vracak... no a teda pred tou tretou zakrutou tiez vobec neuberiete? No na toto nemam, aj ked auto mi tam drzalo ako pribite, ale teda to srdce zatial nemam... :) Aj ked si uvedomujem, ze su este daleko horsie srdcovky po kopcoch :)
stivo
Dátum registrácie: 22.11.2007, 20:13
Garáž (2)

Príspevok od používateľa stivo »

tu tretiu spravim tak ze uberiem ale len tak ze noha hore a hned dole nech ma vtiahne dnu na 3 cca 140 asi lebo tesne pred brzdenim do lavotocivej je uz zrela na preradenie ....
Mimochodom neviete kto tu predaval termotec pasku ?
Používateľov profilový obrázok
2Bera
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:17
Garáž (4)

Príspevok od používateľa 2Bera »

stivo napísal:Mimochodom neviete kto tu predaval termotec pasku ?
milosko?
Obrázok
H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
babo
Garáž (1)

stivo napísal:tu tretiu spravim tak ze uberiem ale len tak ze noha hore a hned dole nech ma vtiahne dnu na 3 cca 140 asi lebo tesne pred brzdenim do lavotocivej je uz zrela na preradenie ....
Mimochodom neviete kto tu predaval termotec pasku ?
no ja si brnkenm aj po brzde trochu, nech si auto sade a potom zatocim a pridam a pohodicka... Ale drzat drzat a len trochu ubrat, to fakt nie :) Aj tak som ale hned za tou zakrutou radil 4 (cize tak 130) a brzdy pred dalsim vracakom isli tak zo 150.
MUGEN1
Dátum registrácie: 14.01.2007, 19:27
Garáž (2)

Príspevok od používateľa MUGEN1 »

No veď 3tia je ten most ! tam si treba nadísť úplne do prava tak isto ako pri heliporte a potom sa dá ísť bez ubratia :)
Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde..
babo
Garáž (1)

MUGEN1 napísal:No veď 3tia je ten most ! tam si treba nadísť úplne do prava tak isto ako pri heliporte a potom sa dá ísť bez ubratia :)

aha, to myslis mostom... ale ten most su len velke zvodidla myslim. Mostik podla hantirky je tam hore pred poslednym vracakom :)

to je jedno, jasne ze si tu zakrutu nadchadzam, ale kua aj tak, bez ubratia... fuuuuuj :) neviem, ci niekedy skusim :)
MUGEN1
Dátum registrácie: 14.01.2007, 19:27
Garáž (2)

Príspevok od používateľa MUGEN1 »

babo napísal:
MUGEN1 napísal:No veď 3tia je ten most ! tam si treba nadísť úplne do prava tak isto ako pri heliporte a potom sa dá ísť bez ubratia :)

aha, to myslis mostom... ale ten most su len velke zvodidla myslim. Mostik podla hantirky je tam hore pred poslednym vracakom :)

to je jedno, jasne ze si tu zakrutu nadchadzam, ale kua aj tak, bez ubratia... fuuuuuj :) neviem, ci niekedy skusim :)
Aj ja som sa ešte v septembri bál ísť tade plný ani heliport som nikdy nešiel plný, ale asi sa už začínam vyjazdievať :) Ty máš TypeR PLUS ? kôli samosvoru sa pýtam .
Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde..
babo
Garáž (1)

MUGEN1 napísal: bál ísť tade plný ani heliport som nikdy nešiel plný, ale asi sa už začínam vyjazdievať :) Ty máš TypeR PLUS ? kôli samosvoru sa pýtam .
jj, jazdis dost a to sa musi poznat :)

CTR PLUS je normalny CTR (mas RACE - lahsi bez klimy a radia a xenonov tusim a PLUS ma vsetky tieto hovadiny navyse). Potom je este biely CTR Special Edisiton taky biely a ten ma samosvor.
No a ja som si samosvor len nechal len namontovat, ale ten hondacky :) Samozrejme to asi nie je pre S triedu uplne podla pravidiel, ale vsak ja tam nejdem vyhravat ze :) (A OKREM TOHO KOHO AUTO JE? :) )
babo
Garáž (1)

jo a este Miro, co sa stalo Dodovi ze v sobotu nevyhral? Pozeral som prva jazda klasika brutal dobre 2:41 ci kolko, ale druha "az" 2:48, ci 49 a to ho stalo o sekundu prve miesto... Co ho niekde pretocilo, alebo v com bol problem?
matis007
Dátum registrácie: 18.12.2006, 11:55
Garáž (1)

Príspevok od používateľa matis007 »

babo napísal:jo a este Miro, co sa stalo Dodovi ze v sobotu nevyhral? Pozeral som prva jazda klasika brutal dobre 2:41 ci kolko, ale druha "az" 2:48, ci 49 a to ho stalo o sekundu prve miesto... Co ho niekde pretocilo, alebo v com bol problem?
zrejme to pacol do zvodidiel, lebo ked prisiel hore na parkovisko tak pravy predny blatnyk rozbyty
babo
Garáž (1)

matis007 napísal: zrejme to pacol do zvodidiel, lebo ked prisiel hore na parkovisko tak pravy predny blatnyk rozbyty
aha, to ma mrzi. Ale je to vidno, ze taketo casy jazdit uz aj s perfektnym autom je naozaj tazke a chyba sa stane aj tak fakt dobremu soferovi. O to vacsia vystraha trebars pre mna, ked nemam auto len na kopce, ze to nie je ziadna sranda :)
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

stivo napísal:ja uberam lebo na tej mojej dlheeeej 4 to ide teraz tachometrickych 225 :-))
a trojka 170 :shock: , no ale po prehodeni zvodov to budem asi posuvat dole , lebo mam teraz 4-2-1 takze vykon sa posunie do nizzsich

mam video len ho musim dat niekomu spravit a neviem preco mi nejde zvuk , jak som na to pozeral tak prvy vracak som asi tiez dodr.... alebo sme sa tlacili dnu koli tomu oleju ? potom sa mi to paci az moc a potom sa mi to zase nepaci ked som chcel ist na dubaky :-)))
Takze tu je to STIVOve video :

http://www.youtube.com/watch?v=NPLcBKoDScE
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
2Bera
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:17
Garáž (4)

Príspevok od používateľa 2Bera »

dig ze slovasfalt :D skoda ze to je uz par rokov premenovane...
Obrázok
H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Napísať odpoveď