3. Tuning Beach Party - Adamov 03.07-2009

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

Fullpull
Dátum registrácie: 08.01.2007, 15:58
Garáž (2)

3. Tuning Beach Party - Adamov 03.07-2009

Príspevok od používateľa Fullpull »

Tretí ročník zrazu organizovaní naším clubom Free Drivers sa bude konať v termíne 03.04. 07 - 2009 v rekreačnej oblasti Adamov (5km od Gbelov) pod názvom 3. Tuning Beach Party - Adamov 2009. Oficiálny začiatok je stanovený ako vždy na piatok o 17:00h. Tak ako aj minulé ročníky bude opäť tento zraz čisto oddychovou záležitosťou. Tí ktorý boli na predchádzajúcich ročníkoch vedia o čom hovorím. Takže dúfame že sa budú všetci zúčastnení správať tak ako zatiaľ na každej našej akcii, disciplinovane a podľa našich ustanovených pravidiel. Opäť sa môžete tešiť na tradičný beachvolejbal medzi clubmi, hod elektrónom ako aj súťaže o poháre za najkrajšie autá v nasledovných kategóriách. V piatok večer bude súťaž v kategórii o najkrajšie podsvietené auto piatkovej noci z názvom Light tuning , ďalej bude nočná beach party + súťaže pre tunerov. V sobotu budú súťaže pokračovať v kategóriách Euro, Japan a Škoda scene, ďalej nová kategória
Old Timer čiže staršie auta do roku 1985 (v týchto štyroch kategóriách budú hodnotené vždy 3 najkrajšie autá). Ďalšie kategórie budú: Showcar Slovenskej a Českej republiky, Divácky tuning a Naj Audio. Tak asi toľko z pripravovaného programu. Na prípadné otázky, pripomienky a reakcie radi odpovieme. Tešíme sa na vašu účasť.

web: www.freedrivers.sk
mail: freedrivers@freedrivers.sk

Ak by niekoho zaujímalo ako to vyzeralo po minulé ročníky, tak tu sú galérie:
rok 2007 http://www.freedrivers.sk/gl/thumbnails.php?album=111
rok 2008 http://www.freedrivers.sk/gl/thumbnails.php?album=143

FREE DRIVERS - Tuning club Gbely.
Rodom
Dátum registrácie: 19.02.2007, 13:53
Garáž (5)

Príspevok od používateľa Rodom »

No ja pridem urcite :) Uz sa normalne tesim :) mam asi 8km od tial chalupu :D tak sa vidime:)
Fullpull
Garáž (2)

Rodom napísal:No ja pridem urcite :) Uz sa normalne tesim :) mam asi 8km od tial chalupu :D tak sa vidime:)
Ok budeme sa tesit :D Nebol si aj minuly rok ?
Rodom
Garáž (5)

Fullpull napísal:
Rodom napísal:No ja pridem urcite :) Uz sa normalne tesim :) mam asi 8km od tial chalupu :D tak sa vidime:)
Aj ja sa tesim :) hej hej bol som, ale s kamaratovm autom :) bo moje som akurat striekal...ale teraz pridem uz aj s mojim a dufam, ze aj nieco vyhram, hehe :D
Fullpull
Garáž (2)

Rodom napísal:
Fullpull napísal:
Aj ja sa tesim :) hej hej bol som, ale s kamaratovm autom :) bo moje som akurat striekal...ale teraz pridem uz aj s mojim a dufam, ze aj nieco vyhram, hehe :D
No kazdopadne sancu vyhrat pohar v Japan scene urcite mat budes ako kazdy iny Japonec. Ale po pravde mavame dost malo japonskych aut takze mozno ... :D
Rodom
Garáž (5)

OK :) hlavne, ze bude dobra zabava...pohare idu bokom ;)
Fullpull
Garáž (2)

Rodom napísal:OK :) hlavne, ze bude dobra zabava...pohare idu bokom ;)
jj a hlavne o to nam ide :D :wink:
SonIQ
Dátum registrácie: 11.10.2008, 8:58
Garáž (1)

Príspevok od používateľa SonIQ »

A nemohol by si prosím dať aj nejaké bližšie info o tom beachvolejbale?? Koľko hráčov, čo alebo kto sa berie za team resp. club a pod. :))
Aby sme vedeli koho šeckého máme zobrať :-P 8-)
Používateľov profilový obrázok
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

ak budem mat nejake auto co sa s nim oplati ist tak prideme,mame to kusok.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Fullpull
Garáž (2)

SonIQ napísal:A nemohol by si prosím dať aj nejaké bližšie info o tom beachvolejbale?? Koľko hráčov, čo alebo kto sa berie za team resp. club a pod. :))

Jasne takže hráči by mali byt štyria v teame, malo by sa skladať z troch chalanov a jednej baby, ale nakoľko je to len o zábave tak to nie je pravidlo. Aspoň jedna baba by ale v teame mala byt :D No a keďže ste predpokladám Hondáci tak by ste hrali za Honda club, alebo ak ste členmi iného clubu tak by ste mohli hrať za ten. Z každého klubu môže byt aj viacero teamov, hrá sa na dva víťazné. A zobrať môžete úplne všetkých ktorý sa radi bavia. :D samozrejme víťazi potom dostanú medaile a pamätný list. A ešte jedno info na zraz sa neplatí žiadne vstupné.
SonIQ
Dátum registrácie: 11.10.2008, 8:58
Garáž (1)

Príspevok od používateľa SonIQ »

Fullpull napísal:
SonIQ napísal:A nemohol by si prosím dať aj nejaké bližšie info o tom beachvolejbale?? Koľko hráčov, čo alebo kto sa berie za team resp. club a pod. :))

Jasne takže hráči by mali byt štyria v teame, malo by sa skladať z troch chalanov a jednej baby, ale nakoľko je to len o zábave tak to nie je pravidlo. Aspoň jedna baba by ale v teame mala byt :D No a keďže ste predpokladám Hondáci tak by ste hrali za Honda club, alebo ak ste členmi iného clubu tak by ste mohli hrať za ten. Z každého klubu môže byt aj viacero teamov, hrá sa na dva víťazné. A zobrať môžete úplne všetkých ktorý sa radi bavia. :D samozrejme víťazi potom dostanú medaile a pamätný list. A ešte jedno info na zraz sa neplatí žiadne vstupné.
NO - keďže ja som baba a idem - tak túto teamovú podmienku spľňame... takže ešte dvoch schopným volejbalistov a ideme na medaile :D :D :lol: :lol: ešte pekné počasie a bavíme sa v Adamove :) juchúúú
Fullpull
Garáž (2)

SonIQ napísal:
Fullpull napísal:

NO - keďže ja som baba a idem - tak túto teamovú podmienku spľňame... takže ešte dvoch schopným volejbalistov a ideme na medaile :D :D :lol: :lol: ešte pekné počasie a bavíme sa v Adamove :) juchúúú
No super takze tento rok bude mat aj Honda club zastupenie. Inak v piatok vecer budu tiez nejake teamove sutaze. :wink:
Fullpull
Garáž (2)

M&R napísal:ak budem mat nejake auto co sa s nim oplati ist tak prideme,mame to kusok.
OK urcite nieco zozenies :D a klidne mozes prist aj na seriovke ved ide o zabavu. :wink:
Fullpull
Garáž (2)

No a aby som úplne doplnil info o zraze tak vstup na tento zraz je ako každý rok úplne zdarma. :wink:
Fullpull
Garáž (2)

No pomaly sa nam to blizi tak tu su GPS suradnice N48.72629 \E17.03545 a pre istotu aj mapa:
Obrázok
Napísať odpoveď