Zraz na Vychode - kedy najblizsie?

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

Hoci1616
Dátum registrácie: 04.05.2008, 20:05
Garáž (2)

Príspevok od používateľa Hoci1616 »

dneska je krasny den,dneska by to slo :D
M@jk
Dátum registrácie: 08.03.2008, 20:46
Garáž (2)

Príspevok od používateľa M@jk »

Hoci1616 napísal:dneska je krasny den,dneska by to slo :D
... tak sa zbal a vypadni ... :-D

(Prepač, ale musel som ... neber to osobne) :D :D :D
Amriel
Dátum registrácie: 16.12.2008, 13:36
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Amriel »

Peto povedz, keby si mal vlastne auto, ktorre by malo daaku zavadu, ale chcel by si ist silou mocou na ten prvy honda zraz po zime a vedel by si, ze sprint, alebo slalom mu tu zavadu mozu zvacsit, isiel by si aj tak na ten sprint... ??? Uz ked tak rozpravas o vyhovaranii sa na zrazoch..... :idea:
HONDA is a LIVESTYLE
PetoJDM01
Dátum registrácie: 05.01.2009, 8:06

Príspevok od používateľa PetoJDM01 »

Ved tebe som videl,ze daco neni dobre z autom,ale ostatny mohli si dat taky light slalom,sak nebol vobec tazky,nevravim,ze kazdy tam musel lietat jak zblazneny medzi gumami,to nie to sme ani nechceli,proste normalne si vyskusat,zajazit si len tak zo srandy.

Ale tak ked ne ta ne,nebudeme predsa kazdeho z Jokim nutit nech ide je to Vasa vec,ale vzdy lepsie ako sa salit potom v premavke dakde a sprintovat zo semaforu na semafor :? (toto neuznavam)
MAT49
Moderátor
Dátum registrácie: 25.10.2008, 13:27

Príspevok od používateľa MAT49 »

Nemam slov! Tak toto som od teba peto necakal...Ja sa tu nebudem na nic vyhovarat ze som nemohol ist lebo som ani nebol autom..vies dobre preco... na najblizsom zraze ktory zorganizujem JA slalom pojdem urcite hoci aj sam..ale verim ze ked pekne pridem za kazdym a zavolam ho ci ide slalomovat tak chlapci pojdu... Mam urcite pravidla ktorymi sa riadim a tento tvoj prednes ma nieze dvihol zo stolicky ale maximalne nastartoval k tomu ze Zraz bude a uvidis ze ho zorganizujem lepsie ako si myslis... Nemyslim ze Joki je tu jediny kto vie zorganizovat nejaky zraz kde sa postavi nejaka trat a kazdy sa nato vyserie! Nic v zlom Kosicania, lebo ste fajn partia, ale Peto Vas riadne vytiahol! Este raz poprosim na zaklade Tatovej reakcie zamknut temu...
Hoci1616
Garáž (2)

aspon niekto ma zmysel pre humor :D viď majkukukuku :lol: :lol:
Hoci1616
Garáž (2)

inac sraci dnes je zrazik v presove ak niekdo este chce moze sa pridat... ja vyrazam o cca 7:30 z tahanoviec a idem cez dediny.
Hoci1616
Garáž (2)

ja sa neurazam..... :lol:
MAT49
Moderátor

snad sa nejaki chlapci pridaju.... mohli by dojst do Presova, maju to tak isto dialkovo ako my do Kosic... Hoci RESPECT :D
PetoJDM01
Dátum registrácie: 05.01.2009, 8:06

Príspevok od používateľa PetoJDM01 »

Naco hned zamykat... nech bezi dalej.
No som zvedavy na ten zraz a hlavne na ten slalom v Mirkovciach co to bude zac.

Nechcel som nikoho urazit ani nic ak to tak vyznelo,len som to proste tak citil a mozno,ze aj spatny den neviem,ale tak ma trochu nasralo,ze uz ked sme (ste sa hlavne vy z PO) dotrepali do KE tak,ze si pojdete aj pojazdit a nielen postavat,ved predsa o tom by mali byt zrazy o zabave za volantom a nie postavani pri aute.To potom mozte tie Hondy rovno ulozit dakde do vytriny,ved auto ma sluzit tebe nie ty jemu.

A preco som vytiahol Kosicanov? kazdy vie,ze v KE to bezi hlavne co sa tyka Motorsportu obvzlast Rally,takze to mame tak trochu v krvi,sak kazdy co tuna pricuchne autam pride z Rally do styku,takze slalomy alebo nebodaj RZety my take silno mozme :) ...a stale sme fajn partia,ale tak si zober,ze aj vtedy pri cassosporte nebyt Peta a Vikiho tak sa tam nudime.

A doteraz bol Presov uplne mrtvy sak si zober to stretko v zime,a odvtedy nic lebo sa stale chodilo do KE.

A ked tu bol Joki tak som mal aj chut chodit na zrazy,ale dajak ma to preslo a hlavne po tychto posledny dvoch v Mysli,kde sa prakticky nic okrem sprintov nedialo.
tatoHP
Dátum registrácie: 12.11.2007, 20:44

re

Príspevok od používateľa tatoHP »

Prečo by mal byť zraz o zábave za volantom?Ak sa zide partia ľudi s rovnakymi zaujmami je samozrejmosťou aj postavať nad otvorenou kapotou a vymieňať si rady skusenosti a napady a demonštorvať to priamo na aute čo sa v pripade sedenia pri kofole asi ťažko realizuje,Ak ma niekto chuť si zajazdiť slalom alebo zmerať sily pri šprinte nič proti tomu ale nútiť niekoho do veci na ktore momentálne nema chuť,alebo ma ine osobne dôvody,resp.si prišiel iba pokecať je nezmysel.Ak niekto pride na nejaky zraz a nudi sa je to jeho problem,nikto nikomu nemôže vnucovať svoje názory a diktovať čo ma robiť a ako sa ma správať.A ak ti taketo nejake HONDA zrazy nevoňaju nikto ťa nenúti aby si sa ich zučastňoval,maš pravdu choď radšej do Rakoša na rallysprint a ticho postavaj ako debilko a zaviď tym čo už jazdia a možno začínali práve takymito zrazikmi a postavanim pri autach a naberanim skusenosti,kym sa odhodlali si zajazdiť na ostro.
„Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“
M@jk
Dátum registrácie: 08.03.2008, 20:46
Garáž (2)

Príspevok od používateľa M@jk »

Hoci1616 napísal:aspon niekto ma zmysel pre humor :D viď majkukukuku :lol: :lol:
Kuku rukukuku ... :D :D :D

Pane Boze, aj tu su hadky ... no nic ... :(

Ja mam telo roboty na aute, tak dufam, že až doidem ... tak pochválite ... hehe ...

Velmi sa teším, už len 2 týzde ... ho ho ho.

UŽ SA NA VÁS TEŠÍM CHALANI ...
verko
Dátum registrácie: 30.12.2007, 19:28
Garáž (1)

Príspevok od používateľa verko »

Fuuuha clovek tu par dni nieje a co sa to tu deje??? :shock:

Ale nevadi... ide dnes niekto na sudky o 20.00??? alebo skor???
MAT49
Moderátor

my z presova by sme prisli,nemame probelm prist do KE kedykolvek...vcera bol jediny Gabi ten ktory prisiel a nasiel si cas... Tato ma pravdu Peto, nic v zlom ale je starsi a ma urcite ovela viac skusenosti ako ty! naco si vlastne potom chodil do mysle ty? postavit trat aby vsetci chodili slalomovat len preto lebo su rozhadzane gumy po letisku? Ako tato povedal, nie kazdy ide na zraz len koli tomu aby slalomoval...podla mna tam ide hlavne o to ze sa raz za cas vsetci po kope stretneme super partia.nieje vsetko len o blazneni sa... Vyhovorku ze ja nemam auto tak preto neslalomujem ja neakceptujem, lebo urcite si tam potom nechodil len tak.chcel si byt urcite s ludmi ktori maju nieco spolocne ako ty... Ale ked tak velmi uznavas tie slalomy tak naspor peniazky, kup si auto a prihlas sa do nejakej poriadnej sutaze.rad si to pridem pozriet a povzbudit ta,lebo ja sa ti otvorene priznam ze mna slalomy nebavia lebo som to nikdy nejazdil a ani ma k tomu nic netaha...
Hoci1616
Garáž (2)

tak veru.....ja idem nazraz nie len kvoli jazdeniu to mozem aj doma :lol: ale hlavne aby som pokecal,zabavil sa, vymenil nazori a mozno sa nieco naucil od vzdelanejsich ako som ja, no a vneposlednom rade.....sorry peto ale je to aj v nazve ze (Zraz) tj. stretnutie nadsenchov napr. ako mi automobilov značky HONDA.......pardon za nejake pravopisne chybi ... ved som slovakjak répe :lol:
Napísať odpoveď