vticko napísal:ze hiiilton, co povie od bolesti ne, ziaden hiiilton nebude, bud berem mpv a v nom budem spat abo stan.. zalezi od toho jak bude/nebude teplo zober aj mladu, lebo ona zobere orechovicu a potom budem odvaznejsi na pretekoch kua ale dobra bola ta orechovica
kuknem ci volaco zostalo a mozeme si vecer dat.
ked tam bude zima jak v Levoci, tak bude treba daco popit bo pomrzneme.
kukal som, ze je prihlasenych uz 8 ludi. ... uvidime ci aj dojdu
a co auto, porobil si nieco?
ja nejako nemam cas, stihol som len par drobnosti,
ale je to lepsie jak na Babe (aj ked nie o moc)
tak to najhlavnejsie som tam dal a to podvozok.. predok isiel dole nejakych 7 centi a zadok 5.. kua je to kostitras ale drzi to cool furt ale nemam 14ky disky na tie sliky co mam doma, tak zase asi pojdem s 15tkami.. ale sak vzdy lepsie jak z drotom do oka.. zobereme aj gril a dockame vecer na semira, ty zapalis sirku a semir fukne a aj gril podpalime tak si nezabudni frajerku, nech sa mas v noci cim zakryt ked bude zima
vticko napísal:tak to najhlavnejsie som tam dal a to podvozok.. predok isiel dole nejakych 7 centi a zadok 5.. kua je to kostitras ale drzi to cool furt ale nemam 14ky disky na tie sliky co mam doma, tak zase asi pojdem s 15tkami.. ale sak vzdy lepsie jak z drotom do oka.. zobereme aj gril a dockame vecer na semira, ty zapalis sirku a semir fukne a aj gril podpalime tak si nezabudni frajerku, nech sa mas v noci cim zakryt ked bude zima
tie 15'' su podla mna k hov.. a tie tvoje sliky sa tiez nejavili bohvie jako.
ja by som najradsej dal 13'', ale musim vychadzat z toho co mam.
a hlavne by som potreboval njejaky kvalt medzi 2 a 3, alebo nejake kone,
bo ked radim z 2 do 3 tak to zdechne a len sa vezem a kukam prirodu.
chcel som poskusat aj nejake rozpery a podlozky, ale neni absolutne cas.
najhorsie je to, ze tie 15ky mi v total vlnach suchaju a nechytia teplotu.. asi pojdem pred startom do zvolena a naspet, uz by mali byt ok potom berem secko, aj zdvihak aj budik aj secko, len ked pojdem na honde iba, tak budem kapanek asi pretazeny a znizenie bude aj o dva centi vatsie asi vyberem podblatniky
vticko napísal:tak to najhlavnejsie som tam dal a to podvozok.. predok isiel dole nejakych 7 centi a zadok 5.. kua je to kostitras ale drzi to cool furt ale nemam 14ky disky na tie sliky co mam doma, tak zase asi pojdem s 15tkami.. ale sak vzdy lepsie jak z drotom do oka.. zobereme aj gril a dockame vecer na semira, ty zapalis sirku a semir fukne a aj gril podpalime tak si nezabudni frajerku, nech sa mas v noci cim zakryt ked bude zima
No ako kukám začínam mať slinu a asi prídem rovno v sobotu po Carate za vami na nejakú tú sklenku-dva-tri frajerky nechajte doma treba jedného triezveho ,,kerovača´´ a večer do Zvolena na lov majstri mechecheche
vticko napísal:a zo zvolena rovno na celorocny pobyt v leopoldove abo ilave, cooo?? a inak co by sme lovili v tom zvolene.............................:
mne sa nezdá že by vo ZV bola taká ,,tma´´ zase strojovňa tam je slušná
semir, ocuj, sak my by sme tam ani nedosli jak sa poznam, urcite by po dialnici islo nahodou okolo to kalinakove komando a zas by sme do rana vytahovali chudakov chalanov z priekopy a narovnavali im plechy na tej rs6ke po tej nahanacke
vticko napísal:semir, ocuj, sak my by sme tam ani nedosli jak sa poznam, urcite by po dialnici islo nahodou okolo to kalinakove komando a zas by sme do rana vytahovali chudakov chalanov z priekopy a narovnavali im plechy na tej rs6ke po tej nahanacke
eeej kua ale teraz som ja veru totálne mimo ,ušla mi nitka
ta sak mi nehovor, ze by si isiel vecer podgurazeny na aute so slikmi do zvolena normalne po tej dialnici.. a ked nahodou pojdu chlapci utajeny okolo a pustia majaky ze by si nezdrhal a potom ked zbadas ze audina leti do jarku ze by si im nepomohol z toho jarku von ked uz si mal lepsie auto a sliky a nebolo to tak celkom fer komprende velitel? ale neboj, volaco opeceme a popijeme a rano volako trafit zo startu do ciela a bude to ok
vticko napísal:ta sak mi nehovor, ze by si isiel vecer podgurazeny na aute so slikmi do zvolena normalne po tej dialnici.. a ked nahodou pojdu chlapci utajeny okolo a pustia majaky ze by si nezdrhal a potom ked zbadas ze audina leti do jarku ze by si im nepomohol z toho jarku von ked uz si mal lepsie auto a sliky a nebolo to tak celkom fer komprende velitel? ale neboj, volaco opeceme a popijeme a rano volako trafit zo startu do ciela a bude to ok
AAAAhaaaaaa comprende vedúúúci comprende už nie nie,ved som pisal ze na to treba jedneho obetaveho triezveho ,,keruvača´´ čo nám spraví odvoz a to triafanie zo štartu do ciela... no to nebolo bohvie čo na Dobšinej po tej peknej krčmovej noci dúfam tu to bude lepšie, idem si dať tréning už zajtra na Nitrianske Rudno aby ste stíhali piť zároveň somnou alebo opačne? hehe
ja mam taky vodojem ze nebudeme stihat za tebou ani pit ani jazdit a budeme stastny ked trafime od tial neposkrabany domov
ps: este sme rozmyslali s tomasom, ze ako budes znasat to prehanadlo co mame na teba nachystane, nech musis aspon dva krat po ceste do ciela zastavit, aby sme mali sancu aj my volaco vyhrat, len neviem ci bude dva krat stacit
vticko napísal:ja mam taky vodojem ze nebudeme stihat za tebou ani pit ani jazdit a budeme stastny ked trafime od tial neposkrabany domov
ps: este sme rozmyslali s tomasom, ze ako budes znasat to prehanadlo co mame na teba nachystane, nech musis aspon dva krat po ceste do ciela zastavit, aby sme mali sancu aj my volaco vyhrat, len neviem ci bude dva krat stacit
Nebude treba mne , tam ho nalejte Gaborikovi ved on tam ma 1,6TypeR pod kapotou a ked príde Vlasto tak aj jemu dajte a hned máte 2miesta volné ja serem dosť vela aj bez toho
Na http://www.tatrydonaucup.sk/novinky/ost ... nformacie/ su info.
Startovne 45 E
Zacatek (preberanie) 6:00-7:00, teda na 6:00 nech sme tam.
Prezut, prezliect, postavit stan atd....
Kedy vyrazame? Planovac ukazuje 125 km cez Zarnovicu a 2 h 21 min.
To znamena 160-200 km (lebo sa urcite stratim jak vzdy) a cca 1 h 30 min.
To znamena odchod z PN o 4:00 - 4:30?
Vecer robim do 22:00, zas sa nevyspim.
kua kukal som aj ja ze volako skoro to dali a rozmyslal som ist v piatok vecer, nech sa vklude vyspime.. ale ked si v robote tak to je naprd.. neda sa ti to s niekym vymenit? inak cestu tam poznam na spamet, chodievam okolo, a pri normalnej jazde sme tam za 1,5 hodiny.. len asi budeme aj dialnicnu znamku muset kupit.. inak je to tych 125km zhruba.. pojdeme ale o 4"30, hlavne si natankuj nech vydrzime cele dva dni, tam neviem kde je pumpa najblizsie, asi az v ziari. ja si asi zoberem aj bandasku 5 litrovu.. buduci tyzden sa dohodneme, zbalime to secko do aut piatok a sobotu nech nemusime nic hladat.. semir, ktore, biele abo cervene palivo pouzivas radsej?