stale sa pohravam s myslienkou ist si rekreacne zajazdit.. ak bude cas asi sa tam ukazem.Semir napísal:nemôžu ako nemôžu, na TDC môže jazdiť asi aj kočík keď ho bude mať kto tlačiť... tiež to bolo zakázané minulý rok kabriolety a SLK-čko si veselo jazdilo a potom ho aj oprel chalan zadny bok a v pohode nikto nič, tak podlister napísal:skoda, ze auta bez strechy jazdit nemozu..
TDC - Pezinská Baba 05.09.2009 - 06.09.2009
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
dobre no.. ale mam znacne znicene tlumice ked kupim podvozok a zabehnem ho pridem sa ukazat:) myslim ze podvozok mi vela pomoze:) ale zase ani 1.4 16v neni tak slaba ked som sa nahanal s kamosovym 200sx 1.8T daleko mi neutiekol:)AntiAmik napísal:Prečo?? Myslíš že budeš posledný? Neblázni málokto pojde na doraz, ja tiež nevlastním autoservis a s autom musím v pondelok do práce a nie do šrotuzmysel09 napísal:prisiel by som sa pozriet mam to kusok:) ale jazdit asi tazko s mojou 1.4:D![]()
boro race style:D
aj lajk brano!
a nebudem si uz dávať veľký avatar !
aj lajk brano!
Tak to bol asi 200SX bez turba nie ?zmysel09 napísal:dobre no.. ale mam znacne znicene tlumice ked kupim podvozok a zabehnem ho pridem sa ukazat:) myslim ze podvozok mi vela pomoze:) ale zase ani 1.4 16v neni tak slaba ked som sa nahanal s kamosovym 200sx 1.8T daleko mi neutiekol:)AntiAmik napísal:Prečo?? Myslíš že budeš posledný? Neblázni málokto pojde na doraz, ja tiež nevlastním autoservis a s autom musím v pondelok do práce a nie do šrotuzmysel09 napísal:prisiel by som sa pozriet mam to kusok:) ale jazdit asi tazko s mojou 1.4:D![]()
ale nič proti 1.4, Honda je Honda
Tak teda na babu prídeš ?
Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde..
Tak to bol asi 200SX bez turba nie ?
Tak teda na babu prídeš ?[/quote]
ne ne bol s turbom:D lenze nemoze dobre do dvojky bo ide cez sinchrony:D
cize ja ked dam dva a tocim po sto sa ho drzim..
ale zase je pravda ze pomaly sa vzdaluje.. ale ne zase nejak moc..
predsa len 170 koni je 170:D
a 1.4.. hmm ked zozenem niekde nejaky silnejsi motor supnem ho tam:)ako moje prve auto je to velmi dobre:) honda je honda:) tiez to ma maximum pri 6500 otackach a cervene pri 6800:D
a ta baba.. jazdit urcite nee.. stymto podvozkom to nechcem trapit.. mam pravy tlumic vzadu pomaly KO.. ale ak sa podari snad sa ukazem:) uvidime podla okolnosti..
Tak teda na babu prídeš ?[/quote]
a 1.4.. hmm ked zozenem niekde nejaky silnejsi motor supnem ho tam:)ako moje prve auto je to velmi dobre:) honda je honda:) tiez to ma maximum pri 6500 otackach a cervene pri 6800:D
a ta baba.. jazdit urcite nee.. stymto podvozkom to nechcem trapit.. mam pravy tlumic vzadu pomaly KO.. ale ak sa podari snad sa ukazem:) uvidime podla okolnosti..
aj lajk brano!
aj lajk brano!
zmysel09 napísal:Tak to bol asi 200SX bez turba nie ?
ale nič proti 1.4, Honda je Honda![]()
Tak teda na babu prídeš ?
a ta baba.. jazdit urcite nee.. stymto podvozkom to nechcem trapit.. mam pravy tlumic vzadu pomaly KO.. ale ak sa podari snad sa ukazem:) uvidime podla okolnosti..[/quote]
pocuvaj ty 1.4ka... ja mam 1,5 a som v kategorii do 1,6... ty by si bol aspon do 1,4 takze nemas objemovo vetsich a ked ja to zvladam na 14 rocnom podvozku s rozslahanou geometriou, tak ty problem mat urcite nebudes...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

rozbit to nexce nikto kto tam ide a ked pojdes v ramci svojich moznosti a schopnosti a schopnosti auta, tak sa nemas coho bat.. zazijes davku adrenalinu a budes o tom vypravat este mesiac po senkoch
kup tlmic, sak to stoji cca 50ecok a vymenis to za hodinu
som kupoval na passat B5 tlmice zadne a kazdy stal 50ecok..
na hondu nebude drahsi.. 
povedal si to pekne:) ja chcem komplet podvozok nejaky lepsi:)chcem jej dopriatvticko napísal:rozbit to nexce nikto kto tam ide a ked pojdes v ramci svojich moznosti a schopnosti a schopnosti auta, tak sa nemas coho bat.. zazijes davku adrenalinu a budes o tom vypravat este mesiac po senkochkup tlmic, sak to stoji cca 50ecok a vymenis to za hodinu
som kupoval na passat B5 tlmice zadne a kazdy stal 50ecok..
na hondu nebude drahsi..
aj lajk brano!
aj lajk brano!
zmysel09 napísal: mam pravy tlumic vzadu pomaly KO.. ale ak sa podari snad sa ukazem:) uvidime podla okolnosti..
Palec mňa tá voda takisto zastaví ako Teba keďže niesu mokré ,,slipy´´ a na sériových gumách si svoje zuby vážim ,na prístrojovke byť nemusia
a: ZMYSEL09 a v kategotii 1.4 by som mal asi fakt najlepsie auto:D ved co do objemu 1.4 je lepsie jak honda?Very Happy
honda je honda Twisted Evil -napríklad špinavo nasrané Swište
daily car - Honda Civic EP1
chlapci:D vidim ze tu su sami fušeraci:D ani jeden nema poriadne spravene auto
a moje gumy co? spravime z nich sliky? naposledy ked som siel cez babu vcelku slusne na dvojku s kopca, tak mi gumy piskali..ale viezol som kamarata co ma xsaru a bol stoho nadseny ako mi to drzi na ceste.. honda je honda 
aj lajk brano!
aj lajk brano!
No minimálne auto mojho team-ového kolegu z SVT RACING, Šanov Swift 1.3GTi prvá generácia, čas na Babe 2.48zmysel09 napísal:ale ja si na to velmi netrufam mam malo odjazdene.. chapete nechcem to rozbit:D
a v kategotii 1.4 by som mal asi fakt najlepsie auto:D ved co do objemu 1.4 je lepsie jak honda?:D
honda je honda
Naposledy upravil/-a MUGEN1 v 15.08.2009, 13:02, upravené celkom 1 krát.
Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde..