BMW & Honda zraz- myslienka

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

Používateľov profilový obrázok
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

tunerkoBB napísal:dobre davam navrh na termin 1.9.2009 co vy nato ziadne svatby chaty zrazy ani nic?? mohlo by byt? a mohli by ste dat vediet kto ma zaujem sa zucastnit ci len stred slovenska alebo aj pastikari a vychodnare:D kazdy je srdecne pozvany...

PS: odkaz od BMWclubu:D : "... asi sa boja :twisted:"
:) uz vidim ako vela z vas/nas tam pride v utorok,najma z daleka...

Takyto zraz to chce aj chvilu pripravovat,dat termin trosku aj dopredu aby o nom vedelo viac ludi,pocitali s tym terminom,naplanovali si to,treba aj urcit kde to bude,co sa tam bude robit a podobne...vsetko zabezpecit a hlavne dopredu oznamit ludom aby chceli prist a mali cas si to zariadit.
Nestacia len zbytocne smajliky a provokacne "reci",ze sa niekto boji...,trosku organizacie,casu a najma mudrosti by to chcelo...
Ale ak chces aby prislo len par aut tak ako sa bezne stretava napr.na kofolu kazdy tyzden tak v pohode,ale sa potom necuduj,ze pride fakt len par aut...Neponukas nic preco by sa mal niekto niekam trepat,najma z daleka,drzim palce.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
tunerkoBB
Dátum registrácie: 27.04.2008, 15:21
Garáž (1)

Príspevok od používateľa tunerkoBB »

preto som tam napisal myslienka , aby sme to tu poriesili pokrutili ako komu vyhovuje a ked bude secko dohodnute tak tam dam datum miesto a secko okolo, mas pravdu chce to cas preto je to cele v stadiu riesenia...

uprimne sa na taku akciu tesim a verim ze nas tam bude co najviac a pripominam ide o priatelsky zraz....
Performance
Moderátor
Dátum registrácie: 28.06.2007, 22:34
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Performance »

Tak ja v najbližších dňoch určite nedojdem....
coupe EJ6 /// CRV RE6
Obrázok
tunerkoBB
Garáž (1)

a co swapujes?
Performance
Moderátor
Dátum registrácie: 28.06.2007, 22:34
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Performance »

Nie, len auto nie je fit a ešte nebol čas to poriešiť :evil:
coupe EJ6 /// CRV RE6
Obrázok
Mirec22
Dátum registrácie: 01.05.2008, 1:15
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Mirec22 »

Tak co nakoniec to upadlo?
Obrázok
I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer) 8)
tunerkoBB
Garáž (1)

jj tak niak ale myslienka zije.. verim ze sa nam to na jar podari zorganizovat...
tunerkoBB
Garáž (1)

jj tak niak ale myslienka zije.. verim ze sa nam to na jar podari zorganizovat...
LeoPP
Dátum registrácie: 15.08.2009, 21:26
Garáž (1)

Príspevok od používateľa LeoPP »

hlavne, aby tato tema moc neupadla do zabudnutia, rad by som sa stretol s nadsencami znacky BMW :wink:
LeoPP
Garáž (1)

nooo ako som predpokladal, na tuto dobru myslienku sa pozabudlo, no ale kedze ide leto, otvara sa viac moznosti, kedy by sa dali stretka hondakov, resp. jedno väcsie stretko spojit s nadsencami znacky BMW. Taaakze? Hondaci??? BMW-aciii??? 8) návrhy?
novco
Dátum registrácie: 01.04.2009, 13:56
Garáž (1)

Príspevok od používateľa novco »

LeoPP napísal:nooo ako som predpokladal, na tuto dobru myslienku sa pozabudlo, no ale kedze ide leto, otvara sa viac moznosti, kedy by sa dali stretka hondakov, resp. jedno väcsie stretko spojit s nadsencami znacky BMW. Taaakze? Hondaci??? BMW-aciii??? 8) návrhy?
tak pani dufam ze vas potesim o Vtec Meeting-u v Jakubovanoch su informovany aj zastancovia "bakelitov" (BMW) ...smile...z Oravy, ci pridu je uz len a len na nich, vedia to mesiac vopred, tak hadam sa z toho nevyvlecu
LeoPP
Garáž (1)

trebalo by to hodit aj na ich stranku, nech o tom vedia www.bmwklub.sk
PreludeRS
Dátum registrácie: 18.08.2009, 17:58

Príspevok od používateľa PreludeRS »

tak jak je to s tym zrazom ?? bude sa nieco konat ??? je uz nejaky predbezny termin ??? ja osobne mozem hocikedy od 13.6-19.6 a potom od 6.septembra do konca septembra :P
Napísať odpoveď