vticko napísal:zmysel, neuraz sa, ale robis to jak A je to! sak kup jeden poriadny znackovy co aj vydrzi a pocas zivotnosti snim nemusis nic vymyslat so ziadnymi strunami a bude daleko lepsi ako nejaky doma na kolene robeny ktory ta na koniec vyjde o 200 eur menej ako znackovy a furt bude naprd..
tebe sa to povie ked uz je objednany.. ale neberme to tak tragicky.. niektory to dokonca chvalia:D nieco urcite vydrzi ja snim nejdem zavodit.. samozrejme ze asi nebude lepsi jak hondacky, ale tak zle to snad nebude.. vy to vseci beriete akoby sme sli pretekat:D mne staci ze sa raz za cas vyjasim. a urcite to bude lepsie jak seriovy ktory mam bo je vytlceny auto je nahnute na bok:D ked po dvoch rokoch odidu kupim nieco poriadne..chcel by som koni..
boro race style:D
aj lajk brano!
a nebudem si uz dávať veľký avatar !
ten heft ze 1,4 civic vs SX turbo sa mi paci. mal som sx 1.8 turbo ale odpal to malo neskutocni, moj prelude 2.3 vyladeny na 175PS sa len tak tak chyta. ta 200 SX bola raketa, a velmi zalezi ci je samosvor ci nie, a v akom stave je turbo.
danciswift napísal:ten heft ze 1,4 civic vs SX turbo sa mi paci. mal som sx 1.8 turbo ale odpal to malo neskutocni, moj prelude 2.3 vyladeny na 175PS sa len tak tak chyta. ta 200 SX bola raketa, a velmi zalezi ci je samosvor ci nie, a v akom stave je turbo.
neboj to bola sranda nevidis tie smajle:D(ak som ich tam nedal prepac:D) jasne ze to ma odpich:D sice ma turbo KO ale ide to no... keby to nebola taka stara hrca tak si to kupim:D ale fakt je to masinka:) ale mne sa zda ze to mas samosvor od serie ne?
a pojem daleko mi neutiekol znamena ze ho bolo este vidiet:D:D
ale aj je motor nooo.... casom bude nieco viac:D
boro race style:D
aj lajk brano!
a nebudem si uz dávať veľký avatar !