sallo napísal:semir skrob stale chces len ty vyhravat !
čakal som kto sa ozve prvý, nemôžte ani vy na východe o všetkom vedieť
vtičko: to je v pohode keď len trošku skrivený, na to si zvykneš. Tak sa vídime v PN a nepijem týžden dopredu ako si povedal kedže čakám že vyhrám VIP vstup keď môže nejaký ,,čičík´´ v Anglicku predpovedať čísla v lotte,tak aj ja som si povedal ze vyhrám VIP
sallo napísal:no semir my zo SEVERU tu mame hovno jedneho starsieho pana co upravy riesi asi len objednanim japonskej okruhovej ECU :D
jeeežiš ozaj sorry, ved Žilina,kde som sa ja kukal ráno,ešte bolo namna moc málo hodín na rozmýšlanie ale ukážeme a prezradíme ti s vtičko-m to tajomstvo, ak budeš aj ty v Piešťanoch,ale nikomu ani muk a aby som nezabudol,treba veľa euráčov
No len zas som ten týžden porušil kua a volako som sa ,,zdrunčal v sobotu´´ ešte dnes mi je akosi divne a neviem kde prezujem 2sliky kua večer lebo mi trčia droty z dvoch ale tu modifikáciu ti nesem
semiiiir, ramadan na teba! a uz nepi lebo modifikaciu zabudnes nahodou a inu uz nezozeneme a tiez nemam este disk vyrovnany, tym padom mozem pouzit len dva disky 14 a dva budem mat 15.. a akurat 15ky v predu a 14 ky vzadu, ja viem, cirkus, ale nezhovadis sa ked mozes?
vticko napísal:semiiiir, ramadan na teba! a uz nepi lebo modifikaciu zabudnes nahodou a inu uz nezozeneme a tiez nemam este disk vyrovnany, tym padom mozem pouzit len dva disky 14 a dva budem mat 15.. a akurat 15ky v predu a 14 ky vzadu, ja viem, cirkus, ale nezhovadis sa ked mozes?
do teho ja ale poprosim telefonne cislo na semira !!! IHNED