VIII. AutoSlalom

Všetko v súvislosti s amatérskymi aj profesionálnymi automobilovými pretekmi (vrchy, okruhy, slalomy,...)

Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team

Semir
Dátum registrácie: 04.08.2008, 22:10

Príspevok od používateľa Semir »

sallo: len aby si ma neprizabil keď sa tam náhodou budeš trepať len kôli tomu a uvidíš to čo ti ukážeme s vtičko-m :roll: 8)

komar: Zdeno ,,slusne povedane prasa´´ sa namna vytoto a isiel na (14 dni) do 20.9. na wellnes regeneračný pobyt nikto nevie kam a nechal ma tu bojovať s vínom samého :lol: šak ja mu to vrátim keď sa vráti,podľa mna bojuje každý deň tam aj on :lol: to t.č. 0914/196426 ako pre Teba :wink:

vtičko: keď sa ti chce prezúvať môžem ti požičať moje D11 /R14, len by sme to museli striedať aby sme to stihli ,tak jeden by asi jazdil s dablermi. Ak sa ti chce prezuvat OK :wink:
daily car - Honda Civic EP1
sallo
Dátum registrácie: 27.05.2009, 18:39
Garáž (1)

Príspevok od používateľa sallo »

semir: no ja tajne dufam ze tam pridete s nejaky prototypom sania alebo hybridnou vackou ci ECU a bude to mat aspon 400koni :wink: :lol:
Semir

sallo napísal:semir: no ja tajne dufam ze tam pridete s nejaky prototypom sania alebo hybridnou vackou ci ECU a bude to mat aspon 400koni :wink: :lol:
hehe noooo,tak mi radšej daj vedieť dopredu čas kedy ma prizabiješ aby som si ešte stihol isť vybrať ten ,,drevený spacák´´ :lol:
sallo
Garáž (1)

mna toto cele zaujalo hlavne touto hlaskou vticka take este ani v 906 a ani v 907 teame nevideli :D
Používateľov profilový obrázok
vticko
Dátum registrácie: 23.10.2008, 6:09
Garáž (1)

Príspevok od používateľa vticko »

sallo, no co, ukazal ti semir modifikaciu?? :lol: :lol: bola draha jak hovado, stalo ma to celých 7 euro a flasu vina :D a aj tak mi to bolo na styri a na pet pismen, kedze som nemal disky na predok a som tam bojoval s tymi hnusobami tvrdymi :evil: btw, neviem ci este niekde pojdem jazdit tent rok, tak keby sa nevidime chalani z HCklubu, tak bolo mi potesenim :wink: 8)
B16A2 EG6
EX/ F20C2 AP1
/ D15Z6 EK3
/ N22A2 RE6
Obrázok

http://www.mcp.estranky.sk/
Semir

Opäť raz parádna akcia za nami a príjemne stráveny ,,svátek´´ :wink: čím alebo kým začať??? hmmm...
No : VTIČKO -Tebe gratulujem k 1.miestu,parádny čas si zajazdil,ešte jedna jazda a možno by som dal 1:20 aj ja... :wink: ale fakt išišel si riadne na to že si nebol spokojný so slikmi.. škoda tej mojej kuželky nešťastnej v druhej ostrej, možno by som skončil za Tebou.
KOMÁR KOMÁR: na Teba mám obrovské srdce po dnešnej akcií , dnes si bol zaručene NUMERO UNO ty, exceloval si celý deň, aj s tým stričíkom,dúfam že cesta domov bola bez ,,zelených kamošov´´ :lol: škoda že som nemal vodiča ja, Herr Rodericco mi to nechcel odkeruvať 8) PS : a aby som nezabudol nezabudni si vycapiť moju fotku nad posteľ :lol:
PS2: tak ideme do vyškova?
ALL ostatný ,,H´´ ,,ospravedlňujem´´ sa tým ktorých som samozrejme ,,NECHTIAC´´ :lol: naplašil, nabúdúce Vás naplaším 2x za akciu,že Raduz :lol:
a samozrejme Chlapi zo žiliny dúfam ma nevykastrujete za tú tajnú modifikáciu čo sme si s VTIČKOM (inak Maťom Pikusom) pripravili za žart :lol: šak sranda musííííí ....

a ešte jeden bod programu pred posteľou- Maťko ďakujem za vinčisko, ja sa s ním už potrápim hádam voláko
:lol:
vticko
Dátum registrácie: 23.10.2008, 6:09
Garáž (1)

Príspevok od používateľa vticko »

semir semir, si ty člen :lol: skoda ze aj ta modifiakcia pre teba s tu kapotu nevysla, s vinom volako zabojuj a dufam, ze to bude aj pitne :D a hlavne nech sa vsetci cim skor zase vidime! Do zhondenia :twisted:
B16A2 EG6
EX/ F20C2 AP1
/ D15Z6 EK3
/ N22A2 RE6
Obrázok

http://www.mcp.estranky.sk/
Semir

Prikladám nejaké fotto tu: http://picasaweb.google.com/kossi.j/VII ... oPiestany#

a kua kua skoro som umrel ked som toto zbadal, davam za tejto fotke 6 z piatich hviezdičiek :lol: :lol: :lol:
[img]http://lh4.ggpht.com/_ifRnOR_CB_I/SrC_d ... 55.jpg[img]

kua nwm prečo ju nechce zobraziť, no tak 155 fotka tu: http://picasaweb.google.com/scootrica2/ ... 8832602930
Naposledy upravil/-a Semir v 16.09.2009, 15:26, upravené celkom 3 krát.
sallo
Garáž (1)

semir ved to bolo jasne ze ziadna megalomanska uprava nebude len sme cakali aku pixovinu povies ze ste si tam urobili :D
sallo
Garáž (1)

a si ma sklamal som myslel ze dostanes pohar :( :D
Semir

sallo napísal:a si ma sklamal som myslel ze dostanes pohar :( :D
tak prepáč,nabudúce, trať som vôbec nepoznal na to som spokojný s posledným časom už a 4.miesto no neni to dobré ale ani najhoršie :wink: ale zato trávu som pekne pokosil,ešte že tam kde som sa vytoto ja nebol taký istý maják ako zobralo Evo :roll: hehe
komar
Dátum registrácie: 12.06.2008, 18:58
Garáž (1)

Príspevok od používateľa komar »

Semir napísal:
sallo napísal:a si ma sklamal som myslel ze dostanes pohar :( :D
tak prepáč,nabudúce, trať som vôbec nepoznal na to som spokojný s posledným časom už a 4.miesto no neni to dobré ale ani najhoršie :wink: ale zato trávu som pekne pokosil,ešte že tam kde som sa vytoto ja nebol taký istý maják ako zobralo Evo :roll: hehe
tcsaaaaa a co si ty kosec? :D
(:
p_petricek
Dátum registrácie: 02.03.2009, 22:21
Garáž (1)

Príspevok od používateľa p_petricek »

no ale inaac vydarena akcia.. dufam ze sa vidime o mesiac na dalsom..
Accord 2.0i Vtec
..s tehotnou priatelkou nemozes jazdit tak rychlo..
Semir

komar napísal:
Semir napísal:
sallo napísal:
tcsaaaaa a co si ty kosec? :D
No ahóóóóóóóój Komár-ik :lol: ty sa po večeroch musíš nudiť že mi také ,,vášnivo-romantické´´ sms-ky posielaš :lol: a ako si napísal ulejem teda za jedon :lol: ozaj no ked sme pri tom ulievani, bolo by zriesit daaky H zraz taky aj s jednou nocou,volaka ( kačka opekačka-trt.......kačka ) piatok-sobota alebo sobota-nedela :lol: ešte pokial neni taká zima, niekde nepozná niekto nejaké miesto? zas v BA na to vela ludi neprehovorim bo ,,daleko´´ nieco blizsejsie k nam tak na pol ceste hoc-ktorým smerom, máme nápad? a nespi už !!!! 8)
komar
Dátum registrácie: 12.06.2008, 18:58
Garáž (1)

Príspevok od používateľa komar »

ja som za, treba vymysliet kto, kedy a kde :D
(:
Napísať odpoveď