honda NSR 125 F
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
honda NSR 125 F
tak chcem sa spytat čo to je za moto
? ci sa to oplati kupovat
?
to by zaujimalo aj mna... zatial som sa rozhodoval medzi cbr 125 a yzf-r 125, toto mi pripada ako dajaka starsia moto, v ponuke hondy som ju nenasiel a najnovsie co som videl v inzeratoch bolo 2003

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
mne pride cbr-ka strasne mala, kratka, ono ked som na tom sedel, tak to nebolo az take zle, uplne dobre sa to ovlada, ale ten blby pocit, predsalen taka yzf-r 125 vyzera ovela lepsie, ale tam ma odhovarali kvoli motoru

zase aprilia je lacnejsia a od roku 2005 je aj dizajnovo v pohode, tie starsie sa mi vyslovene nepacia
ale nesom isty motorkou, namotal som sa na trojkoveho bavoraka... a mozno aj chrochtaka
ale nesom isty motorkou, namotal som sa na trojkoveho bavoraka... a mozno aj chrochtaka

ja by som rad dajaku 320, takze sa uvidi, ci sa bude dat predat moja honda za dajaku slusnu sumu a doplatit si na bmw, alebo sa na to vykaslem a kupim motorku, akurat je otazne, aku
inak ta aprilia sa mi celkom pozdava, ani cena tam neni dajako hrozna, este na nu pokukam dajake recenzie a skusenosti s prevadzkou
inak ta aprilia sa mi celkom pozdava, ani cena tam neni dajako hrozna, este na nu pokukam dajake recenzie a skusenosti s prevadzkou

kuuurna, este ani poriadne nie je moderatorom a uz to vyzera, ze o neho prideme...Papek napísal:ja by som rad dajaku 320, takze sa uvidi, ci sa bude dat predat moja honda za dajaku slusnu sumu a doplatit si na bmw, alebo sa na to vykaslem a kupim motorku, akurat je otazne, aku
Honda NSR 125
Ja som mal NSR-ku na naučenie je to dobré určite to ide lepšie jak CBR 125 alebo yamaha YBR 125