Ahoj Jaro, tak do konca mesiaca by mala byť už pevne verím hotová aj v kope, tak sa potom určite ozvi keď budeš mať cestuCTR01 napísal:Marek BB co mas nove a ako funguje Tvoje swapnute Vti,chceli by sme v nedelu urobit male stretko, plnim svoj slub a som na teba velmi dobre pripravenyV sobotu budem mat cestu z Ba cez Zvolen tak mozme dat stretko a podebatovat.
Myslim,ze moja novinka Ta bude velmi zaujimat
![]()
MAT 49 ako dopadlo Vase stretko v S.M.v nedelu,skoda ze som bol v BA, prisiel by som Vas pozriet, ak by mi dal niekto vediet![]()
Jozo viem ,ze sme dnes telefonovali,ale mam pre teba este nieco, male prekvapkoa na ten slovakia ring by sme mohli skocit a prevetrat to
Kamarat tam uz jazdil a nevedel si vynachvalit. Poslem Ti link na video.
Peto a Ty pritlac uz na toho lakyrnika, lebo mam cestu koncom mesiaca do Ziliny a cem vidiet tu tvoju CRX-ku.
Stred vs vychod - JAKUBOVANY!
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
enjoy vtec
jaro,bola sranda lebo sme palili gumy,zahrali sme futbal,pogrilovali sme...pocasie vyslo na jednotku aj ked nas bolo len 5 ci 6aut ale viacmenej to nebol ani zraz lebo ten sme prelozili o tyzden cize tento vikend,len zalezi od pocasia ci sa bude nieco konat ale my sme tam sli len koli tomu ze bolo pekne a chceli sme grilovat..verim ze tento vikend vymyslime nieco spoluCTR01 napísal:Marek BB co mas nove a ako funguje Tvoje swapnute Vti,chceli by sme v nedelu urobit male stretko, plnim svoj slub a som na teba velmi dobre pripravenyV sobotu budem mat cestu z Ba cez Zvolen tak mozme dat stretko a podebatovat.
![]()
MAT 49 ako dopadlo Vase stretko v S.M.v nedelu,skoda ze som bol v BA, prisiel by som Vas pozriet, ak by mi dal niekto vediet![]()
Jozo viem ,ze sme dnes telefonovali,ale mam pre teba este nieco, male prekvapkoa na ten slovakia ring by sme mohli skocit a prevetrat to
Peto a Ty pritlac uz na toho lakyrnika, lebo mam cestu koncom mesiaca do Ziliny a cem vidiet tu tvoju CRX-ku.
OK Mato ,daj nejaky den dopredu vediet a vybehneme niekam, ci v PO alebo KE mne je to jedno rad si zajazdim.MAT49 napísal:jaro,bola sranda lebo sme palili gumy,zahrali sme futbal,pogrilovali sme...pocasie vyslo na jednotku aj ked nas bolo len 5 ci 6aut ale viacmenej to nebol ani zraz lebo ten sme prelozili o tyzden cize tento vikend,len zalezi od pocasia ci sa bude nieco konat ale my sme tam sli len koli tomu ze bolo pekne a chceli sme grilovat..verim ze tento vikend vymyslime nieco spoluCTR01 napísal:Marek BB co mas nove a ako funguje Tvoje swapnute Vti,chceli by sme v nedelu urobit male stretko, plnim svoj slub a som na teba velmi dobre pripravenyV sobotu budem mat cestu z Ba cez Zvolen tak mozme dat stretko a podebatovat.
![]()
Peto a Ty pritlac uz na toho lakyrnika, lebo mam cestu koncom mesiaca do Ziliny a cem vidiet tu tvoju CRX-ku.![]()
Re: ahoj
Ahoj Jaro, tak 13.-14. som ja pre zmenu zase v Tatrách na chate, škoda že sa obídeme, kuaCTR01 napísal:Cawko Pepo crx tak ako to vyzera? Jozo mi vravel ze lakovacka je uz hotova len Ti ju treba este poskladat, tak v akom si stadiu clovece? 13-14.nov.by som mal byt v Ziline tak sa mozme stretnut,cestou vytiahnem Joziho xi
a jj, crxo už je zhruba 3 týždne v garáži a po poobediach a večeroch na ňom makám, ale vieš, bolo na plech odstrojené, len hromadá káblov a viac nič, okrem toho som dosť pedant, tak každý jeden šróbik mi prechádza rukami s láskou a to mi to pak trvá 2x tak dlho
Ale presiakla už jedna fotka, zverejnil som ju tu
http://www.crxklub.cz/forum/viewtopic.p ... 2416#p2416
enjoy vtec
jo a myslím že aj tu zaujímala niekoho oprava, ktorú som si s mojou CRXou absolvoval, tak všetko sa dočítate tu
http://www.crxklub.cz/forum/viewtopic.p ... 2462#p2462
http://www.crxklub.cz/forum/viewtopic.p ... 2462#p2462
enjoy vtec
no, crxo sa dalo poskladať za pár dní, ale keďže som pedant a dávam si všetko dokopy k obrazu svojmu, tak mi to bude trvať týždne. Viacmenej tento rok s ním už tak či tak nevyjdem, tak mám na to čas a zatiaľ aj trpezlivosť666potky napísal:bola hmla a tma a trt som videl
to ste boli potom na zaciatku lopusky na pravej strane nie????
inac a CEEEEEROOOOO uz cele poskladane???
zaujima ma este cim su calunenee sedacky a iinac link si mohol hodit na tuning & styling![]()
Tu po fóre moc nebehám tak som to sem inde nedával, viem že si sa zaujímal Ty, tak som to hodil sem
enjoy vtec