Niekto na kofolku z vychodu. Poprad a okolie
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Niekto na kofolku z vychodu. Poprad a okolie
Zdravim Vás ľudia.neviem či som trafil správne fórum(ak nie tak pardon)
Rad by som spoznal nejakých ľudí z podobnými záujmami.najlepšie okolie Popradu resp. Východ. Tu moc upravených áut nebehá. A prichádza zima veľa ich pôjde do garáže.je tu veľa clenov určite sa niekto nájde;)
Rad by som spoznal nejakých ľudí z podobnými záujmami.najlepšie okolie Popradu resp. Východ. Tu moc upravených áut nebehá. A prichádza zima veľa ich pôjde do garáže.je tu veľa clenov určite sa niekto nájde;)
Naposledy upravil/-a 666potky v 17.11.2008, 23:35, upravené celkom 1 krát.
Honda Prelude 2.2 V-tec 4WS
Este raz pre vsetkych,naucte sa pisat nazvy vystiznejsie!
Dopln si do nazvu oblast,miesto,kraj...nech nemusia ludia ktori su daleko otvarat temu aby sa dozvedeli ci sa ich to tyka,alebo nie.
Upozornujem ta uz druhy krat tak skus najprv porozmyslat kym nieco napises!
Dopln si do nazvu oblast,miesto,kraj...nech nemusia ludia ktori su daleko otvarat temu aby sa dozvedeli ci sa ich to tyka,alebo nie.
Upozornujem ta uz druhy krat tak skus najprv porozmyslat kym nieco napises!
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Nebolo666potky napísal:Sorry dufam ze uz je to ok.
Tema presunuta...
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
adgo napísal:No keby si sledoval forum tak sme mali celkom slusne stretko pri Košiciach na letisku v Myšli. Boli aj chlapci z Prešova tak si mohol prist aj ty.
Trosku som tu zaspal.
A sorry 18.11 som uz garážoval
Tak som zvedavý
Jo jo nebude problém. Este stale ale riešim auto. Posra.u manzetu. A potom nájsť dielňu kde mi spravia geometriu tak aby som tam vosiel:-(.
A od štvrtka začíname v robote a ostali sme 4na 2smeny tak o voľne cez leto môžem iba snívať.
Preto sa pýtam či sa niekto aj tu schádza oki
A od štvrtka začíname v robote a ostali sme 4na 2smeny tak o voľne cez leto môžem iba snívať.
Preto sa pýtam či sa niekto aj tu schádza oki