interier (Simoni Racing - Spanielsko) islo o volant, pedale, radiacu paku atd. Nakolko som si objednal mnoho veci tak bol problem so zhananim, vsetko sa im podarilo zohnat do 2 tyzdnov, okrem hlavnej veci kvoli ktorej som objednavku robil - volantu, na ten som cakal asi 2 ci 3 mesiace, no strasne som ho chcel
prahy+kridlo (autodirectsave.com) Vopred som im pisal ze kolko bude stat doprava, oznamili ze 150-200$ naviac. Ceny nemaju najnizsie, no potesila ma ta nizka cena dopravy. Platil som kartou cez net, najprv mi stiahli platbu 2x (slo o 634$, takze si viete predstavit ako som mal ritku zovretu ked mi to stiahli 2x), no jedna z nich po case zmizla, slo len o autentifikaciu, kazdopadne doporucujem sa s nimi skontaktovat a spytat sa ich ze ci to nahodou naozaj nestiahli 2x. Do 24 hodin po platbe ma kontaktoval zamestnanec (Frank - naozaj mily clovek, chvilkami som mu daval zabrat tym mojim milionom otazok), bohuzial chceli odo mna 500$ za dopravu, ukecal som na 400$, takto drahe to bolo lebo tie prahy maju 1,8metra a su celkom objemne, ved ich uvidite na zraze. Doprava vsak bola velmi rychla, leteli, takze do necelych 2 tyzdnoch som ich mal na colnici v BA. Colnici tak to je na novu temu akoze
svetla-predne+zadne (EBAY) tak toto bola svanda, kvoli tomu aby som si mohol objednat svetla z Ebay-u (len tam sa daju zohnat take ako som chcel), som sa zaregistroval na Paypal-e, treba mat kartu, stiahnu Vam z nej 1$, ide len o autorizaciu, oni Vam ho potom vratia
zadny naraznik (Nemecko-EBAY) toto bol asi najprijemnejsi a najpohodovejsi nakup. Zaplatil som cez Paypal, balik prisiel az ku mne domov myslim za 5 dni od nakupu. Cena na EBAY-i bola o 30 Eur nizsia ako na ich internetovej stranke! Doprava bola za 60 Eur kamkolvek do EU, co je oproti 150 Euram z jednej internetovej stranky (trc-tuning.com - funguju ako reseller) dost markantny rozdiel... Komunikacia s predavajucim (nippontuning.com) bola vyborna, neporovnatelna s trc-tuning.com. Celkovo som spokojny.
ZAVEROM Platba prevodom na ucet: zdlhava, platite prevodny poplatok (uctuje banka - 300 - 500 Sk). Platba kartou: pozor na to z akej je to stranky, je dobre si to nechat obcas prehliadnut niekym kto tomu rozumie - inymi slovami nekupovat veci zo stranky kde ked si date "Contact Us" sa Vam zobrazi "site is under constcruction", autorizacia trva 4-5 dni. Platba cez Ebay pomocou Paypal - autorizacia trva 2 dni, mate pekny prehlad o tom komu co platite, vypisy atd. - nevyhodou je ze na ebay.com Paypal od zahranicnych neakceptuju, niektori podporuju pre zahranicnych bidpay.com, to je tiez obdoba Paypal-u. Ak sa da tak kupovat z EU, menej opletaciek, rychlejsia dodavka. Doprava z Ameriky vie byt poriadne nakladna, treba bud objednat viacej veci naraz a dopravne rozratat na hlavu alebo sa dohodnut s predavajucim nech napise na fakturu nizsiu cenu a prihodi to k tovaru. Tot vse pratele, Cechy a nakup od nich nebudem ani spominat bo tam nie su absolutne ziadne problemy. Cize kludne nakupujte zo zahranicia co Vam penazenka dovoli
PS: toto su moje skusenosti, nepiste mi o nahradu skody ak Vam obchod nevyjde podla vasich predstav pripade podla mojich tu uvedenych postrehov