HONDA CBR 954 RR Fire Blade
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
HONDA CBR 954 RR Fire Blade
Zdravím chcem si kúpiť HONDU CBR 954 RR Fire Blade a chcem sa opytat niekoho kto ju uz ma aku ma najdlhsiu dlzku a aku ma najsirsiu sirku ... preto ze byvam v panelaku a nemal by som ju kam dat tak rozmyslam ze by som ju dal na balkon len neviem ci sa zmesti do velkeho vytahu sirkou a neviem ci sa zmesti na balkon dlzkou ... dakujem
Daj pozor, aby si nemal problemy so spravcom budovy a tiez s ostatnymi obyvatelmi. Motorka do bytu nepatri, kedze obsahuje rozne vybusne a horlave latky.
Neviem si predstavit, ze cez leto by si to kazdy den teperil z balkona von.
Radsej porozmyslaj o prenajme garaze. Viem, ze to nie je jednoduche, ani lacne, ale rozhodne je to lepsie riesenie. Ja byvam v Petrzalke a garaz mam az v Dubravke, takze musim k motorke ist vzdy autom 12 km... (Mam RR 929 - ta je takmer na chlp velka ako 954).
Neviem si predstavit, ze cez leto by si to kazdy den teperil z balkona von.
Radsej porozmyslaj o prenajme garaze. Viem, ze to nie je jednoduche, ani lacne, ale rozhodne je to lepsie riesenie. Ja byvam v Petrzalke a garaz mam az v Dubravke, takze musim k motorke ist vzdy autom 12 km... (Mam RR 929 - ta je takmer na chlp velka ako 954).
Hamlet