KWBT - Jankov Vršok 6.-7.10

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

Používateľov profilový obrázok
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

MUGEN1 napísal:super bolo! super adrenalín,ráno sa dost šmýkalo,ale k obedu som už išiel na hranu :-) v mojej kategorii ST do 1400 som skončil 13ty zo 14tich..nemal som tam velké šance,prišli skúsení češi na škodovkách a na swiftoch ako som predpokladal.. :? predsa len sú to československé závody do vrchu a nie šprinty niekde na zraze :) aj kolesá som mal na prd..15ky sú velké..keby som mal 13ky sliky, tak to inak ide! celkovo v skupine ST mi patrí 45-te miesto zo 60 štartujúcich...ešte raz zdvoraznujem - kopec som jazdil prvý krát! :wink:
...na to,ze si isiel prvy krat to bolo dobre...:)
MUGEN1
Dátum registrácie: 14.01.2007, 19:27
Garáž (2)

Príspevok od používateľa MUGEN1 »

Dakujem :) aspon niekto pochvali :)
M&R
HC Team
Garáž (1)

MUGEN1 napísal:Dakujem :) aspon niekto pochvali :)
...znamy tak zacinal...uz len to,ze si sa prihlasil a isiel sa ceni...vsade je plno zavodnikov... :cry: majstrov co sa na cestach na nieco hraju...,ale nikto si to nejde dokazat na preteky..rozbehnut sa na dialnici a vsetkych obiehat vie kazdy debil...uz sa na tom iba smejem ...
pcs
Dátum registrácie: 18.12.2006, 11:18
Garáž (3)

Príspevok od používateľa pcs »

mugen: super vysledok na to ze si isiel prvy krat. a ide aj o to ze mozno keby si mal konkurencieschopnejsie auto tak by bolo aj lepsie umiestnenie. Klobuk dole ze si sa na to dal. Len tak dalej.
ITR & Volvo S60 D5 Obrázok

AHcTT,
Obrázok
MUGEN1
Garáž (2)

chalani ešte raz dík! :) áno je pravda, že každý je frajer za volantom v meste alebo mimo..ale nie hocikto sa odváži odjazdit kopec! a bez vážnejších následkov aj prejst cez ciel....na rok chcem jazdit celý seriál Berg-trophy..teda len na Slovenksku..aj ked je to dost drahé,oplatí sa to..ten adrenalín a zážitok za to stojí :wink:
M&R
HC Team
Garáž (1)

MUGEN1 napísal:chalani ešte raz dík! :) áno je pravda, že každý je frajer za volantom v meste alebo mimo..ale nie hocikto sa odváži odjazdit kopec! a bez vážnejších následkov aj prejst cez ciel....na rok chcem jazdit celý seriál Berg-trophy..teda len na Slovenksku..aj ked je to dost drahé,oplatí sa to..ten adrenalín a zážitok za to stojí :wink:
To ti drzim palce a ver,ze sa budeme na teba chodit pozerat:)a mozno ti aj auto poziciam :).
MUGEN1
Garáž (2)

oooh dakujem :D
Tomáš
Dátum registrácie: 20.12.2006, 14:03

Príspevok od používateľa Tomáš »

Mugen daj prosim ta info kde sa da dopatrat o tom jazdeni do vrchu, pripadne napis co to obnasa financne. Vdaka..
M&R
HC Team
Garáž (1)

Tomáš napísal:Mugen daj prosim ta info kde sa da dopatrat o tom jazdeni do vrchu, pripadne napis co to obnasa financne. Vdaka..
..to by si mohol aj tu napisat,alebo o tom zvlast prispevok,myslim,ze by to zaujimalo viac ludi a mozno by sa k tebe pridalo par zavodnikov :).
Mozno by sme mohli vytvorit aj nejaky team,vybavili by sa sponzori a tak :)
patrick
Dátum registrácie: 14.01.2007, 21:55

Príspevok od používateľa patrick »

pekne sa to tu rozbieha... :wink: 8)
MUGEN1
Garáž (2)

Takže info na www.berg-trophy.cz ..finančne je to dost..štartovné -- 1400sk,štart.číslo - 350sk,benzín - 1000sk,a ešte niečo aj jest musíš :-) dúfam,že na rok bude menšie štartovné,alebo sa budem aj ja muset poobzerat po nejakom sponzoringu.s kamošmi teraz zakladáme racing team v Leviciach...Na rok idem jazdit všetky kopce na Slovensku v seriály BERGTROPHY - Ostrá Lúka,Brezno,Velké Uherce,Pezinská Baba,Banovce...možem to každmu len odporučit..ten zážitok je super,žiadny zraz sa nechytá,ani šprinty,toto je skutočný pretek :wink:
MUGEN1
Garáž (2)

Takže mám v garáži aspon jednu fotku mna z pretekov do vrchu :-) :wink:
morloq
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:18
Garáž (1)

Príspevok od používateľa morloq »

MUGEN1 napísal:Takže mám v garáži aspon jednu fotku mna z pretekov do vrchu :-) :wink:
pekna, akcna, som ta v tej prilbe normalne nepoznal :D
Naposledy upravil/-a morloq v 17.10.2007, 10:21, upravené celkom 1 krát.
Tomáš
Dátum registrácie: 20.12.2006, 14:03

Príspevok od používateľa Tomáš »

Majo&Rado napísal:
Tomáš napísal:Mugen daj prosim ta info kde sa da dopatrat o tom jazdeni do vrchu, pripadne napis co to obnasa financne. Vdaka..
..to by si mohol aj tu napisat,alebo o tom zvlast prispevok,myslim,ze by to zaujimalo viac ludi a mozno by sa k tebe pridalo par zavodnikov :).
Mozno by sme mohli vytvorit aj nejaky team,vybavili by sa sponzori a tak :)
Tak do tohoto by som siel. Mne je vlastne jedno ci by to bol vrch, kart alebo formula.
Sponzora by nebol az taky problem zohnat, kedze sa nejedná o vysoké platby.
No ziaden sponzor ti neda auto len tak. Ak by sme mali vlastne tak by to problem nebol.
Naposledy upravil/-a Tomáš v 17.10.2007, 10:23, upravené celkom 1 krát.
morloq
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:18
Garáž (1)

Príspevok od používateľa morloq »

vytvorim novu sekciu? "Racing"
Zamknuté