...na to,ze si isiel prvy krat to bolo dobre...MUGEN1 napísal:super bolo! super adrenalín,ráno sa dost šmýkalo,ale k obedu som už išiel na hranuv mojej kategorii ST do 1400 som skončil 13ty zo 14tich..nemal som tam velké šance,prišli skúsení češi na škodovkách a na swiftoch ako som predpokladal..
predsa len sú to československé závody do vrchu a nie šprinty niekde na zraze
aj kolesá som mal na prd..15ky sú velké..keby som mal 13ky sliky, tak to inak ide! celkovo v skupine ST mi patrí 45-te miesto zo 60 štartujúcich...ešte raz zdvoraznujem - kopec som jazdil prvý krát!
KWBT - Jankov Vršok 6.-7.10
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
...znamy tak zacinal...uz len to,ze si sa prihlasil a isiel sa ceni...vsade je plno zavodnikov...MUGEN1 napísal:Dakujemaspon niekto pochvali
chalani ešte raz dík!
áno je pravda, že každý je frajer za volantom v meste alebo mimo..ale nie hocikto sa odváži odjazdit kopec! a bez vážnejších následkov aj prejst cez ciel....na rok chcem jazdit celý seriál Berg-trophy..teda len na Slovenksku..aj ked je to dost drahé,oplatí sa to..ten adrenalín a zážitok za to stojí 
To ti drzim palce a ver,ze sa budeme na teba chodit pozerat:)a mozno ti aj auto poziciamMUGEN1 napísal:chalani ešte raz dík!áno je pravda, že každý je frajer za volantom v meste alebo mimo..ale nie hocikto sa odváži odjazdit kopec! a bez vážnejších následkov aj prejst cez ciel....na rok chcem jazdit celý seriál Berg-trophy..teda len na Slovenksku..aj ked je to dost drahé,oplatí sa to..ten adrenalín a zážitok za to stojí
..to by si mohol aj tu napisat,alebo o tom zvlast prispevok,myslim,ze by to zaujimalo viac ludi a mozno by sa k tebe pridalo par zavodnikovTomáš napísal:Mugen daj prosim ta info kde sa da dopatrat o tom jazdeni do vrchu, pripadne napis co to obnasa financne. Vdaka..
Mozno by sme mohli vytvorit aj nejaky team,vybavili by sa sponzori a tak
Takže info na www.berg-trophy.cz ..finančne je to dost..štartovné -- 1400sk,štart.číslo - 350sk,benzín - 1000sk,a ešte niečo aj jest musíš
dúfam,že na rok bude menšie štartovné,alebo sa budem aj ja muset poobzerat po nejakom sponzoringu.s kamošmi teraz zakladáme racing team v Leviciach...Na rok idem jazdit všetky kopce na Slovensku v seriály BERGTROPHY - Ostrá Lúka,Brezno,Velké Uherce,Pezinská Baba,Banovce...možem to každmu len odporučit..ten zážitok je super,žiadny zraz sa nechytá,ani šprinty,toto je skutočný pretek 
Tak do tohoto by som siel. Mne je vlastne jedno ci by to bol vrch, kart alebo formula.Majo&Rado napísal:..to by si mohol aj tu napisat,alebo o tom zvlast prispevok,myslim,ze by to zaujimalo viac ludi a mozno by sa k tebe pridalo par zavodnikovTomáš napísal:Mugen daj prosim ta info kde sa da dopatrat o tom jazdeni do vrchu, pripadne napis co to obnasa financne. Vdaka...
Mozno by sme mohli vytvorit aj nejaky team,vybavili by sa sponzori a tak
Sponzora by nebol az taky problem zohnat, kedze sa nejedná o vysoké platby.
No ziaden sponzor ti neda auto len tak. Ak by sme mali vlastne tak by to problem nebol.
Naposledy upravil/-a Tomáš v 17.10.2007, 10:23, upravené celkom 1 krát.