No drzim palce... Inak Tie VTi-cka boli ake? Sedany 5g, alebo??? Kamos to tam dal uplne skoro rano na 1.6 VTi 6g sedan 170k (ale porobene zvody supersprint a tak a hlavne podvozok iny pruziny aj tlmice, takze sa nehupe) pod 3:00 a je to zrovna ten, co vyhral ten PRESSKAM CUP minuly rok a dal tam s odlahcenoou fabiou za 03:06. Ale to tvrdil, ze na tej rozbitej prevodovke mu tam skocila miesto 4ky dvojka, cim stratil 3 sekundy... Ak este potiahnes vykon a budes mat super slicky, tak mozno aj tie 3 minuty padnuMUGEN1 napísal: Ja Babu musím spraviť pod 3min,možno tento rok ju ešte pojdem jazdiť v rámci KWBT,ale ešte uvidím..Dvaja kamaráti z LV spravili na VTi-čkach a na slickoch časy okolo 3.01,3.03 a to dokonca jeden z nich jazdil kopec prvý krát a druhý nemal ani slicky ale 17ky letné..Ale ja proste viem,že mi teraz velmi chýbali tie priepustnejšie zvody a v ostrých jazdách mi už dost sfukoval jeden predný slickale čo už aj tak treba vela jazdit a trénovat kopce..Tak po piatich rokoch už dám Babu aj na 2.50
![]()
![]()
Pezinská Baba 10.-11-máj (do vrchu) TDC 2008
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
Naposledy upravil/-a babo v 13.05.2008, 11:29, upravené celkom 2 krát.
lol..a to ako motor nesel srat?babo napísal:Ale to tvrdil, ze na tej rozbitej prevodovke mu tam skocila miesto 4ky dvojka, cim stratil 3 sekundy...

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
No raz tak odfajcil tiahla a neviem vsetko na inom kopci, miesto 3-ky zaradil jednotku!!!!2Bera napísal:lol..a to ako motor nesel srat?babo napísal:Ale to tvrdil, ze na tej rozbitej prevodovke mu tam skocila miesto 4ky dvojka, cim stratil 3 sekundy...ak tam fakt slahol 2ku pri plne rotocenej 3ke tak to muselo byt cooool
aj ked si myslim ze motor by vtej stotine sel vyskocit z auta
No Dodova drží na ceste,o to sa mu stará tvrdý podvozok s výbornými vlastnostami D2racing...Ale tá ITR je velmi ostrá,proste ide super..Ale aj Dodo už nejaký ten kopec odjazdil za tých 5rokov tak je dostatočne vyjazdený...babo napísal:to auto je bestia, trochu by som sa ale bal, preda len ma zle rozlozenie hmotnosti a tym padom dost pretacavy zadok... Aj ked zas slicky su slicky ...MUGEN1 napísal:1. 2:43:37 Integra Type R (DC2 zrejme) :: heheNo Dodovi išla karta na Babe na nových slickoch KUMHO
Skoda, ze uz ziadnu ITR nebudem vlastnit, hrasne a drsne auto
Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde..
Presne, presne... teda mat starsie auto, tak idem na to urcite, ale s mojim ACCO sa mi tam teda nechcelo, musim priznat, ze na to som "gule" nemal. Navyse na pretekoch asi neplati havarijnaMUGEN1 napísal:Chápem nie každý má na to "gule" prihlásiť sa, sadnúť do auta a odjazdiť kopec....babo napísal:No hej, ked je vyjazdeny jazdec, tak na ITR na kopce poho.... Ja len ze ja by som sa bal
Foto z kopca: http://www.tatrydonaucup.sk/galerie/tat ... nska-baba/
http://www.autofan.sk/motorsport/vrchy/ ... page3.html
http://www.autofan.sk/motorsport/vrchy/ ... page3.html
Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde..