Pezinská Baba 10.-11-máj (do vrchu) TDC 2008

Všetko v súvislosti s amatérskymi aj profesionálnymi automobilovými pretekmi (vrchy, okruhy, slalomy,...)

Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team

babo
Dátum registrácie: 26.04.2007, 22:38
Garáž (1)

Príspevok od používateľa babo »

MUGEN1 napísal: Ja Babu musím spraviť pod 3min,možno tento rok ju ešte pojdem jazdiť v rámci KWBT,ale ešte uvidím..Dvaja kamaráti z LV spravili na VTi-čkach a na slickoch časy okolo 3.01,3.03 a to dokonca jeden z nich jazdil kopec prvý krát a druhý nemal ani slicky ale 17ky letné..Ale ja proste viem,že mi teraz velmi chýbali tie priepustnejšie zvody a v ostrých jazdách mi už dost sfukoval jeden predný slick :-( ale čo už aj tak treba vela jazdit a trénovat kopce..Tak po piatich rokoch už dám Babu aj na 2.50 :D :D
No drzim palce... Inak Tie VTi-cka boli ake? Sedany 5g, alebo??? Kamos to tam dal uplne skoro rano na 1.6 VTi 6g sedan 170k (ale porobene zvody supersprint a tak a hlavne podvozok iny pruziny aj tlmice, takze sa nehupe) pod 3:00 a je to zrovna ten, co vyhral ten PRESSKAM CUP minuly rok a dal tam s odlahcenoou fabiou za 03:06. Ale to tvrdil, ze na tej rozbitej prevodovke mu tam skocila miesto 4ky dvojka, cim stratil 3 sekundy... Ak este potiahnes vykon a budes mat super slicky, tak mozno aj tie 3 minuty padnu :-) To uz ale bude zaruka super jazdy, drzim palce. Snad sa na KWBT aj pojdem pozriet.
Naposledy upravil/-a babo v 13.05.2008, 11:29, upravené celkom 2 krát.
babo
Garáž (1)

Majo&Rado napísal: ...ktoru myslis ? :)
No ak to ma byt tajomstvo, tak to tu nenapisem, ale podla SS si zistil, ze som to trafil presne :-)
peto009
Dátum registrácie: 20.12.2006, 22:10
Garáž (1)

Príspevok od používateľa peto009 »

11. 3:11:60 Prelude 2.0 (to je nas Petko asi Smile )
Ano ,to som ja:)
Sam som zvedavy,kolko dokazu urobit sliky...Dalsiu BABU hadam dam 2-3 sekundy dole :wink:
.....lude4ever.....
Používateľov profilový obrázok
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

babo napísal:
Majo&Rado napísal: ...ktoru myslis ? :)
No ak to ma byt tajomstvo, tak to tu nenapisem, ale podla SS si zistil, ze som to trafil presne :-)
Hej,hej,trafil si presne :)
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
2Bera
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:17
Garáž (4)

Príspevok od používateľa 2Bera »

babo napísal:Ale to tvrdil, ze na tej rozbitej prevodovke mu tam skocila miesto 4ky dvojka, cim stratil 3 sekundy...
lol..a to ako motor nesel srat? :lol: ak tam fakt slahol 2ku pri plne rotocenej 3ke tak to muselo byt cooool :D aj ked si myslim ze motor by vtej stotine sel vyskocit z auta :D
Obrázok
H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
babo
Garáž (1)

2Bera napísal:
babo napísal:Ale to tvrdil, ze na tej rozbitej prevodovke mu tam skocila miesto 4ky dvojka, cim stratil 3 sekundy...
lol..a to ako motor nesel srat? :lol: ak tam fakt slahol 2ku pri plne rotocenej 3ke tak to muselo byt cooool :D aj ked si myslim ze motor by vtej stotine sel vyskocit z auta :D
No raz tak odfajcil tiahla a neviem vsetko na inom kopci, miesto 3-ky zaradil jednotku!!!! :-) Teraz nastastie nejak jak to zacalo sa blizit nebezecne k obedzovacu (co sa mai otacky samozrejem znizit), tak hned vymackol spojku a pustil plyn, takze len stratil cas, ale motor nepretocil :-) A to mal stastie, keby sa to stalo mne, tak je motor vyskoceny na strome :-)
MUGEN1
Dátum registrácie: 14.01.2007, 19:27
Garáž (2)

Príspevok od používateľa MUGEN1 »

babo napísal:
MUGEN1 napísal:1. 2:43:37 Integra Type R (DC2 zrejme) :: hehe :-) No Dodovi išla karta na Babe na nových slickoch KUMHO :D
to auto je bestia, trochu by som sa ale bal, preda len ma zle rozlozenie hmotnosti a tym padom dost pretacavy zadok... Aj ked zas slicky su slicky ... :-)
Skoda, ze uz ziadnu ITR nebudem vlastnit, hrasne a drsne auto :-)
No Dodova drží na ceste,o to sa mu stará tvrdý podvozok s výbornými vlastnostami D2racing...Ale tá ITR je velmi ostrá,proste ide super..Ale aj Dodo už nejaký ten kopec odjazdil za tých 5rokov tak je dostatočne vyjazdený...
Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde..
babo
Garáž (1)

No hej, ked je vyjazdeny jazdec, tak na ITR na kopce poho.... Ja len ze ja by som sa bal :-)
MUGEN1
Garáž (2)

babo napísal:No hej, ked je vyjazdeny jazdec, tak na ITR na kopce poho.... Ja len ze ja by som sa bal :-)
Chápem nie každý má na to "gule" prihlásiť sa, sadnúť do auta a odjazdiť kopec....
babo
Garáž (1)

MUGEN1 napísal:
babo napísal:No hej, ked je vyjazdeny jazdec, tak na ITR na kopce poho.... Ja len ze ja by som sa bal :-)
Chápem nie každý má na to "gule" prihlásiť sa, sadnúť do auta a odjazdiť kopec....
Presne, presne... teda mat starsie auto, tak idem na to urcite, ale s mojim ACCO sa mi tam teda nechcelo, musim priznat, ze na to som "gule" nemal. Navyse na pretekoch asi neplati havarijna :cry: :cry:
MUGEN1
Garáž (2)

M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

Video co som tocil telefonom sa da stiahnut tu :

http://www.sendspace.com/file/kx40i8
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Zamknuté