Škoda,Peťo...Ale čo už,sú aj dôležitejšie veci ako vyhádzať sa z peňazí na kopcipeto009 napísal:tak je to iste..na Huty nejdem...
Huty :: 9.-10.august 2008(kopec) :: TatryDonauCup2oo8
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
No tak to nas moc mrzi... Inak na com jazdis v dazdi? Na nejakych benych gumach? lebo na slickoch to asi nebude...MUGEN1 napísal:No páni,takže už som aj doma,tak pršalo že stierače nestíhali a Hondu som dosť "oprel" o zvodidlá..Vyzerá,že celá nápravnica sa musí vymeniť,a samozrejme plechárina+svetlo...hmm,čo už stáva sa...
kedže mokré sliky nemám,tak som nechal letné gumy,ale v tomto lejaku to bolo tak jedno..fakt ani pomaly sa nedalo ísť,len krokom a nie to ešte robiť nejaký čas....babo napísal:No tak to nas moc mrzi... Inak na com jazdis v dazdi? Na nejakych benych gumach? lebo na slickoch to asi nebude...MUGEN1 napísal:No páni,takže už som aj doma,tak pršalo že stierače nestíhali a Hondu som dosť "oprel" o zvodidlá..Vyzerá,že celá nápravnica sa musí vymeniť,a samozrejme plechárina+svetlo...hmm,čo už stáva sa...
Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde..
ze vas riaditel preteku v takom pocasi vobec pustil, hlavne ked ide o amaterske podujatie. Navyse ked clovek nema gumy na vodu (co ono tiez nie je vyhra). Apropo, ako si sa z tade dostal vlastne? ci auto ostalo v ako tak pojazdnom stave?MUGEN1 napísal:kedže mokré sliky nemám,tak som nechal letné gumy,ale v tomto lejaku to bolo tak jedno..fakt ani pomaly sa nedalo ísť,len krokom a nie to ešte robiť nejaký čas....
Práveže pretek nech ide aj v daždi,o tom je to,naučiť sa...Aj ked na KWBT zastavili Brezno ked bol velký dážď..Proste som mal ísť opatrnejšie a nie hned prvý tréning skúšať ako sa dajú robiť zákruty na vode
Došiel som 200km domov na Honde po vlastných,to koleso ktoré dostalo ranu má teraz velký odklon aj inú zbiehavosť,všeliako stojí,volant je inak otočený,trochu vody na ceste a hned ma odhodilo a ešte tam aj niečo pekne buchoce pri malej nerovnosti,celkovo predok nič moc ešte aj blatník,svetlo rozbité ale tak som došiel.. 
no dobre, najlepsi vodici sa poznaju na vode, to je pravda, ale ked Ti nestihaju stierat stierace... to je dost huste nie?
To by stopli snad aj majstrovstva Slovenska (aj ked hlavne kvoli formulam).
A dal si to hned v prvom treningu? No nepotesi... ale ked doslo auto po vlastnych, tak je dobre (relativne)
A dal si to hned v prvom treningu? No nepotesi... ale ked doslo auto po vlastnych, tak je dobre (relativne)
Áno hneď v prvom tréningu asi v polovici trate...Trať som si predtým 3krát skúsil ale nie takýmto tempom..Dúfam,že do Baby(6.-7.sept.) to bude pojazdné...babo napísal:no dobre, najlepsi vodici sa poznaju na vode, to je pravda, ale ked Ti nestihaju stierat stierace... to je dost huste nie?To by stopli snad aj majstrovstva Slovenska (aj ked hlavne kvoli formulam).
Ta Baba na zaciatku septembra je KWBT nie? Ja som pocul, ze je to zrusene (ale neoveroval som). A aky dojem inak z HUT? Dobry kopec? Fakt je to tam take siroke?MUGEN1 napísal: Áno hneď v prvom tréningu asi v polovici trate...Trať som si predtým 3krát skúsil ale nie takýmto tempom..Dúfam,že do Baby(6.-7.sept.) to bude pojazdné...
Baba to bude ešte jedna v rámci TDC povedal Studenič! a pocit z Hutov? velmi pekný kopec,priehladný,široká cesta,asfalt dobrý,sem tam hrbolatá cesta,dlhééé zákrutybabo napísal:Ta Baba na zaciatku septembra je KWBT nie? Ja som pocul, ze je to zrusene (ale neoveroval som). A aky dojem inak z HUT? Dobry kopec? Fakt je to tam take siroke?MUGEN1 napísal: Áno hneď v prvom tréningu asi v polovici trate...Trať som si predtým 3krát skúsil ale nie takýmto tempom..Dúfam,že do Baby(6.-7.sept.) to bude pojazdné...
Hm, no tak to tu par ludom asi da otaznik do hlavy, ci neprehnat vlastne auto na BabeMUGEN1 napísal: Baba to bude ešte jedna v rámci TDC povedal Studenič! a pocit z Hutov? velmi pekný kopec,priehladný,široká cesta,asfalt dobrý,sem tam hrbolatá cesta,dlhééé zákrutyškoda,že som si ho nemohol vychutnať na suchom asfalte a zohriatych slikoch
Huty - kde sa nam tu zobral taky kopec, dobre vediet